تحصیل رشته مهندسی مواد غذایی در ترکیه

رشته مهندسی صنایع غذایی چیست؟

مهندسی غذا برای آموزش پرسنل واجد شرایط برای این بخش ایجاد شد تا اطمینان حاصل شود که نیازهای تغذیه ای بشریت که نیاز اساسی است، به بهترین شکل برآورده می شود.

هدف دپارتمان مهندسی مواد غذایی تربیت افرادی است که از منابع غذایی به بهترین شکل محافظت و استفاده کنند و با آموزش علمی به صنعت غذا کمک کنند و آنها را وارد این بخش کند.

از جمله ویژگی های اصلی مورد نظر دانشجویان در انتخاب رشته مهندسی صنایع غذایی، نظم، مسئولیت پذیری، توجه به نکات بهداشتی، دقت و علاقه به صنایع غذایی است.

مدت زمان تحصیل گروه مهندسی مواد غذایی چند سال است؟

در گروه مهندسی مواد غذایی، تحصیلات 4 ساله در مقطع کارشناسی ارائه می شود. برای فارغ التحصیلی، دانشجویان باید 240 واحد ECTS را بگذرانند و شرایط فارغ التحصیلی دانشگاه خود را برآورده کنند.

دروس گروه مهندسی مواد غذایی چیست؟

دانشجویان گروه مهندسی مواد غذایی در طول تحصیلات 8 ترم خود با آموزش دقیق و علمی در مورد مدیریت منابع غذایی، تجزیه و تحلیل مواد غذایی و ساختار شیمیایی مواد غذایی مواجه خواهند شد.

برای دانشجویانی که بخش مهندسی مواد غذایی را در لیست ترجیحی خود دارند:

  • شیمی
  • شیمی تجزیه
  • شیمی ارگانیک
  • بیولوژی مولکولی ژنتیک
  • افزودنی های مواد غذایی
  • بیوشیمی مواد غذایی
  • روش های آماری در مطالعات مهندسی
  • ایمنی مواد غذایی
  • اصول تغذیه
  • فن آوری های روغن نباتی

آنها مسئول بسیاری از دوره ها، به ویژه دوره های 4 ساله خواهند بود. در صورت گذراندن این دوره ها با موفقیت، «دیپلم کارشناسی مهندسی مواد غذایی» را اخذ می کنند. به افرادی که مدرک دیپلم خود را دریافت می کنند عنوان «مهندس غذا» داده می شود.

فارغ التحصیل رشته مهندسی مواد غذایی چه می کند؟

مهندسان مواد غذایی وظایف زیادی مانند بازرسی محصولات تولید شده و انجام بررسی های کیفی، حفاظت از محصول در شرایط مناسب، اعمال قوانین بهداشتی و اطمینان از ادامه تولید با حل مشکلاتی که ممکن است در مرحله تولید رخ دهد، بر عهده دارند.

فرصت های شغلی برای فارغ التحصیلان گروه مهندسی مواد غذایی چیست؟

مهندسان غذا می توانند فرصت های شغلی زیادی در بخش خصوصی و دولتی پیدا کنند. مهندسان فارغ التحصیل غذا بیشتر ترجیح می دهند در بخش خصوصی در بخش های تولید، تحقیق و توسعه، فروش و بازاریابی و کنترل کیفیت کار کنند.

برای بهره مندی از فرصت های شغلی در موسسات دولتی، نمره کسب شده از آزمون گزینش پرسنل عمومی (KPSS) تعیین کننده خواهد بود.

برای دریافت مشاوره برای تحصیل رشته  مهندسی مواد غذایی در دانشگاه های ترکیه در مقطع لیسانس بر روی لینک کلیک کنید و یا از پایین صفحه به پشتیبان یوستانبول در واتساپ پیام ارسال کنید. 

منبع: kariyer.net

جدیدترین کتابها

keyboard_arrow_up